CO2 Carboxy Therapy

Beauty by Merel website Co2 Carboxy Therapy Gezichtsbehandeling

Ontdek de Kracht van CO2 Carboxy Therapy bij Beauty by Merel

Revolutionaire huidverjonging voor een stralende teint

Wil je jouw huid een boost geven en een jeugdige uitstraling herstellen? Dan is CO2 Carboxy Therapy bij Beauty by Merel precies wat je zoekt. Deze geavanceerde behandeling maakt gebruik van het Bohr-effect om het huidmetabolisme te versnellen en een scala aan huidproblemen aan te pakken.

Hoe werkt het Bohr-effect?

Het Bohr-effect is een essentieel biologisch fenomeen dat de afgifte van zuurstof aan de weefsels reguleert. Door de toepassing van CO2 Carboxy Therapy wordt dit proces geoptimaliseerd, waardoor de huid wordt voorzien van een verhoogde zuurstoftoevoer. Dit resulteert in een verbeterde celregeneratie en een gezondere huid.

Hoe werkt de CO2 Carboxy Therapy?

CO2 Carboxy Therapy is een gecontroleerde behandeling waarbij gezuiverd koolstofdioxide direct op de huid wordt aangebracht. Dit bevordert de bloedcirculatie in de weefsels en stimuleert de zuurstofopname van de cellen. Het resultaat? Een verhoogd huidmetabolisme, verbeterde collageenproductie en een verjongde huidstructuur.

De voordelen

  • 365 dagen per jaar toepasbaar: Ongeacht het seizoen, je kunt altijd genieten van de voordelen van CO2 Carboxy Therapy.

  • Zichtbaar resultaat na één behandeling: Direct na de behandeling merk je een verbetering in huidtextuur en -tint.

  • Geen bijwerkingen: Dankzij de natuurlijke en gecontroleerde aanpak zijn er geen bijwerkingen verbonden aan CO2 Carboxy Therapy.

  • Geen herstelperiode: Na de behandeling kun je meteen je normale activiteiten hervatten, zonder downtime.

  • Veilig in gebruik: Onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren professionals in een veilige omgeving.

  • Herbehandeling mogelijk na 7 dagen: Voor langdurige resultaten kun je de behandeling regelmatig herhalen.

Wil je genieten van een stralende teint en een jeugdige uitstraling? Boek nu jouw CO2 Carboxy Therapy sessie bij Beauty by Merel en ontdek de kracht van deze innovatieve behandeling.

Prijzen

CO2 Carboxy Therapy

Prijs

CO2 Carboxy Therapy

€ 125

CO2 Carboxy Therapy kuur van 3 behandelingen

€ 300