Onze merken

HydroPeptide is afkomstig uit Amerika en ontwikkeld door Dr. Neal Kitchen. HydroPeptide werkt met meer dan 70 verschillende peptiden en is hierin marktleider. 

Wat zijn peptiden?
Peptiden zijn cel boodschappers. Ze zenden signalen uit voor specifieke doelen. Peptiden kunnen de collageen productie verhogen en de samentrekking van de mimische spieren minimaliseren. Deze producten werken op klinisch niveau. 

De peptiden verminderen fijne lijntjes, grove proriën en roodhuiden. Tijdens de behandeling worden donkere kringen rondom de ogen en hyperpigmentatie (pigment) verminderd. Het hyaluronzuur in de producten zorgt voor een geweldige hydratatieboost. Al na één behandeling is er direct zichtbaar resultaat!

HydroPeptide heeft al vele nationale en internationale prijzen behaald!

HydroPeptide

Beauty by merel huidverbetering huidverjonging antiaging huidproducten producten huid

Emotion

Onze benadering en oplossingen voor de droge huid zijn gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring in gespecialiseerde zorg via schoonheidsinstituten. Sinds 1984 is Emotion SkinCare actief op dit gebied.

Uitgebreide onderzoeken tonen aan dat het merendeel van de huiden tot de droge categorie behoort, zelfs bij mensen die denken dat ze een ander huidtype hebben. Emotion SkinCare heeft bewust gekozen om zich te specialiseren in droge huidtypen om specifieke en effectieve oplossingen te bieden voor dagelijkse huidproblemen.

Emotion onderscheidt zich als het enige merk dat zich volledig richt op de verzorging van de droge huid.

In vergelijking met microneedlingrollen of de microneedlingpen hebben sponsmicronaalden een groter aantal en zijn ze kleiner. Dit betekent dat ze meer huidporiën kunnen bedekken en in slechts 5 minuten meer effect kunnen hebben, met 3.000.000 aanrakingen. Dit stimuleert het huidmetabolisme en bevordert de collageenaanmaak.

Er is geen bloeding, verdoving, huidbreuk, peroxide, huidbeschadiging, machine of naalden nodig. Bovendien wordt de huidvernieuwingscyclus verkort van 28 dagen tot 7 dagen.

Dit resulteert in een natuurlijke, veilige en effectieve fysieke verjonging. De huid kan beginnen te vervellen na 3 tot 4 dagen.

Beauty by merel huidverbetering huidverjonging antiaging huidproducten biomicroneedling

SQT

Beauty by merel huidverbetering huidverjonging antiaging huidproducten collageen draden

DS V-line

De originele DS V-Line collageen draden, gepatenteerd en vervaardigd uit rundercollageen, worden gecombineerd met een uniek stamcelserum dat boordevol hoogwaardige werkstoffen zit.

Dit zorgt voor een toename van volume in het gezicht door de absorptie van collageen in diepere huidlagen.

Oppervlakkige rimpels verminderen en diepere rimpels verzachten aanzienlijk. De huidstructuur wordt merkbaar strakker en steviger, en versterkt de elasticiteit en de huidbarrière.

In 2022 werd RIBESKIN geboren met de slogan “Hernieuwde schoonheidsexpertise, gecreëerd voor experts door experts”.

Dit ontstond vanuit de missie van het bedrijf om zich verder te richten op het diepgaand herzien van conventionele esthetische praktijken door middel van innovatie en volharding, gesteund door vele jaren van toegewijd onderzoek naar zeer effectieve producten met minimale pijn of bijwerkingen voor zowel medische esthetische behandelaars als professionele schoonheidsspecialisten.

Beauty by merel huidverbetering huidverjonging antiaging huidproducten zuurstofbehandeling carboxy

Ribeskin