Onze merken

Salonnepro-producten-beauty-by-merel

Salonnepro


Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk, proudly made in the Netherlands!

Salonnepro heeft een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. Dan hebben we het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans van de huid. 

De producten van Salonnepro zijn door Sharon Pieters ontwikkeld. Haar achtergrond in biochemie en passie voor cosmetische ingrediënten stelt Salonnepro in staat om producten en behandelingen te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door natuurlijke werkstoffen. 

HydroPeptide is afkomstig uit Amerika en ontwikkeld door Dr. Neal Kitchen. HydroPeptide werkt met meer dan 70 verschillende peptiden en is hierin marktleider. 

Wat zijn peptiden?
Peptiden zijn cel boodschappers. Ze zenden signalen uit voor specifieke doelen. Peptiden kunnen de collageen productie verhogen en de samentrekking van de mimische spieren minimaliseren. Deze producten werken op klinisch niveau. 

De peptiden verminderen fijne lijntjes, grove proriën en roodhuiden. Tijdens de behandeling worden donkere kringen rondom de ogen en hyperpigmentatie (pigment) verminderd. Het hyaluronzuur in de producten zorgt voor een geweldige hydratatieboost. Al na één behandeling is er direct zichtbaar resultaat!

HydroPeptide heeft al vele nationale en internationale prijzen behaald!

HydroPeptide