Onze behandelingen

Beauty-by-merel-huidverbetering

Gezichtsbehandelingen
Met de producten van HydroPeptide en Salonnepro kunnen we de structuur van de huid verbeteren, huidveroudering vertragen en huidproblemen zoals acne, pigment en roodheid aanpakken. De behandelingen werken op klinisch niveau.

Beauty-by-merel-huidverbetering-huidverzorging-afslanken-voedingssupplementen-spot-remover

LightBoost
De nieuwe LightBoost-technologie zet een nieuwe standaard op het gebied van anti-aging. Het is dé behandeling voor fijne lijntjes, rimpels en verslappingen. Zo kunnen we huidveroudering vertragen en de huid zijn jeugdige uitstraling teruggeven.

Beauty-by-merel-huidverbetering-huidverjonging-microneedling-versteviging-huid-verstrakking-pigmentvlekken-rimpels

Microneedling
Tijdens de behandeling worden op een gecontroleerde manier minuscule openingetjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het zelfherstellend vermogen van de huid gestimuleerd en wordt nieuw collageen en elastine aangemaakt.

Beauty-by-merel-spotremover-steelwratjes-pigmentvlek-fibroom-oneffenheden

Spotremover
Dit apparaat werkt op basis van een hoogfrequente energiepuls waarmee we huidoneffenheden kunnen verwijderen. Denk aan pigmentvlekken, fibromen (steelwratjes), lichte couperose, rode vaatjes of puntjes en bloedblaasjes.

Beauty-by-merel-huidverbetering-huidverzorging-afslanken

Figuurcorrectie
Een behandeling die direct resultaat geeft. Verbrandt vet, vermindert cellulitis en verstevigt de huid. De Cryo21 verkoelt de vetcellen van 34 graden naar 8 graden Celsius. De vetcellen kristalliseren en worden op natuurlijke wijze afgevoerd. 

Beauty-by-merel-huidverbetering-huidverzorging-afslanken-voedingssupplementen

Voedingssupplementen
Een mooie huid van binnenuit. De voedingssupplemten van ScKIN bevatten bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, probiotica en immuunsysteem ondersteunende stoffen gebasseerd op wetenschappelijk onderzoek. 

Beauty-by-merel-huidverbetering-huidverzorging-afslanken-voedingssupplementen-spot-remover-gellak-nagels

Gellak Nagels
Gellak is niet schadelijk voor de natuurlijke nagel en geeft tot wel 2 weken een perfect dekkend en glanzend resultaat, zonder dat het gaat bladderen. Kies uit een mooie kleur uit ons assortiment en je handen zien er weer uiterst verzorgd uit. 

Beauty-by-merel-huidverbetering-huidverzorging-afslanken-voedingssupplementen-spot-remover-gellak-nagels-lash-lift-wimperlift

Elleebana Lash Lift
Met de Ellebana Lash lift liften we de wimpers waardoor je een open blik krijgt en je wimpers veel langer lijken. Je kunt 6 tot 8 weken genieten van het resultaat. Met de Elleebana Lash Lift krijg je de wimpers waar je altijd van droomde!

Onze merken

Salonnepro

HydroPeptide