Huidverbetering

Beauty-by-merel-huidverbetering-huidverjonging-microneedling-versteviging-huid-verstrakking-pigmentvlekken-rimpels

Microneedling & 
SQT Biomicroneedling
De celvernieuwing en het zelfherstellend vermogen van de huid worden gestimuleerd. Huidproblemen worden aangepakt met als resultaat natuurlijke huidverjonging en een egale en stralende teint.

Beauty by Merel website car boxy huidverbetering huidverjonging anti-aging

CO2 Carboxy Therapy
Wil je jouw huid een boost geven en een jeugdige uitstraling herstellen? Dan is CO2 Carboxy Therapy precies wat je zoekt. Deze geavanceerde behandeling versnelt het huidmetabolisme en pakt een scala aan huidproblemen aan.

Beauty by merel huidverbetering collageen draden egale huid huidverjonging antiaging

DS V-line Collageen Draden
Deze innovatieve behandeling is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een effectieve oplossing voor fijne lijntjes, rimpels en verslapping, belooft deze behandeling indrukwekkende resultaten en een verjongde huidtextuur.

Beauty-by-merel-huidverbetering

Gezichtsbehandelingen
Met de producten van HydroPeptide en Salonnepro kunnen we de structuur van de huid verbeteren, huidveroudering vertragen en huidproblemen zoals acne, pigment en roodheid aanpakken. De behandelingen werken op klinisch niveau.

Beauty-by-merel-spotremover-steelwratjes-pigmentvlek-fibroom-oneffenheden

Spotremover
Dit apparaat werkt op basis van een hoogfrequente energiepuls waarmee we huidoneffenheden kunnen verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan pigmentvlekken, fibromen (steelwratjes), lichte couperose, rode vaatjes of puntjes en bloedblaasjes.

Social Media

instagram beauty by merel

Instagram

facebook beauty by merel

Facebook