DS V-line Collageen Draden

Ontdek Collageen Draden bij Beauty by Merel

Stap binnen bij Beauty by Merel en ontdek de revolutie in huidverjonging: Collageen draden. Deze innovatieve behandeling biedt een nieuwe dimensie in het streven naar een jeugdige en stralende teint. Geschikt voor iedereen die op zoek is naar een effectieve oplossing voor fijne lijntjes, rimpels en verslapping, belooft deze behandeling indrukwekkende resultaten en een verjongde huidtextuur.

Hoe werken de collageen draden
Met de collageen draden gaan we werken op de stimulering van de eigen collageen aanmaak, dit is wel afhankelijk van diverse factoren. Met de DS V Line collageen draad behandeling gebruiken we een speciale draad op basis van collageen en stamcellen. Deze draad zakt door de speciale formule in de rimpel en stimuleert de collageen aanmaak in de rimpel. De huid in de rimpel gaat steviger worden en krijgt een betere hydratatie. Hierdoor “duwt hij als het ware de rimpel omhoog” waardoor hij minder diep zal worden.

Wat is collageen
Collageen is een lichaamseigen eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel is van ons bindweefsel en zorgt voor de stevigheid van onze huid. We hebben ongeveer 28 soorten collageen maar voor onze huid zijn de types 1, 3 en 4 het belangrijkste. Onze huid bestaat voor 90% uit collageen type 1 en dat verliezen we als we ouder worden en maken we dan minder snel aan. Het collageen type 3 is verantwoordelijk voor de wondheling en gaat langzaam over naar collageen type 1. Collageen type 3 maken we eigenlijk altijd aan want als we een wondje hebben gaat dit genezen door dit type. Naarmate we ouder worden produceert ons lichaam steeds minder collageen waardoor de huid zijn stevigheid gaat verliezen en de eerste rimpels beginnen te ontstaan.

De resultaten

  • Rimpels worden minder diep
  • Verhoogt de elasticiteit van de huid
  • Hydrateert de huid
  • Het volume van de huid verbetert
  • Geeft een liftend effect
  • Jeugdige uitstraling
  •  
Beauty by Merel huidverbetering Collageen Draden huidverjonging rimpels verminderen
Beauty by Merel huidverbetering Collageen Draden huidverjonging
Beauty by Merel huidverbetering Collageen Draden huidverjonging rimpels verminderen rimpels opvullen
Beauty by Merel huidverbetering Collageen Draden huidverjonging rimpels verminderen rimpels opvullen fijne lijntjes en rimpels verminderen

Prijzen

Collageen draden

Duur

Prijs

DS V-line Collageen Draden

75 minuten

€ 125

DS V-line Collageen Draden kuur van 3 behandelingen

3 x 74 minuten

€ 300